Rafa Nadal a decis: Rio să participe la toate competițiile de tenis posibile.

Rafa Nadal a decis: Rio să participe la toate competițiile de tenis posibile.

Zi CALENDARUL de zi, evenimentele nu se pierde din Rio  DEBUT – Meciul Ranghieri-Carambula, care a avut ca spectator excepțional Matteo Renzi, a fost de la debutul pe tot parcursul turneului olimpic, și cu excepția primelor bare blues au făcut o treabă excelentă, sufocare emoția și în cele din urmă au coplesit pe austrieci din loc în doar două seturi (21-14 și 21-13). Un spectacol reconfortant care pune un prim pas fundamental în runda următoare pentru această pereche în ultimii doi ani, el a urcat din lume câștigă o casetă de prezentare olimpic meritat.

Cu Ocean ca zgomot de fond începe astfel încât în ​​cel mai bun mod turneul plajă pentru Italia, după caz ​​de dopaj din ultimele zile și toate controverse care au urmat. „Voi spune-mi Olimpiada Sky Ball“ MÂINE – Mâine noapte la 22 de ore (3 am, în Italia) este rândul Menegatti-Giombini împotriva canadian Broder și Valjas. Cele 9 va juca cu egiptean și apoi 11 meciul cu german Ludwig-Walkenhorst.

Pentru Nicolai și Lupo italian de debut duminică, la 17 impotriva mexicanilor, apoi din Tunisia si apoi perechea Utilizare Dalhausser-Lucena. Primele două echipe din fiecare grupă și cele două cele mai bune treilea avans la al doilea tur. Finalizarea imaginii alte două formațiuni runner-și câștigătorii a treia a doua play-off programată la 11 august.

Ranghieri și apoi Carambula vor avea pe idolii lor de drum și de origine canadian, campioni mondiali în 2015, Alison Schmidt-Brown (nepotul lui Oscar, jucătorul de baschet mult aplaudat la ceremonia de deschidere). De la corespondentul nostru Gian Luca Pasini  @ GianLucaPasini © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

03 august 2016 – RIO DE JANEIRO (Bra) Zi CALENDARUL de zi, evenimentele nu se pierde în Rio  el a fost în Rio de Janeiro, cu multe îndoieli în capul meu. Singura certitudine fiind purtător de pavilion olimpic pentru Spania. În cele din urmă, cu două zile înainte de ceremonia de deschidere și după două zile de antrenament, Rafa Nadal a decis: Rio să participe la toate competițiile de tenis posibile. In single, duble cu Marc Lopez și dublu mixt cu Garbine Muguruza.

Rezerva a fost dizolvat după antrenamente susținute în Brazilia. În ultimele zile, stângaci spaniolul a fost de formare continuă și marți a antrenat pentru prima dată, să nu bandaj încheietura mâinii stângi, care l-au obligat să se retragă de la Roland Garros weekend-ul trecut în luna mai. – Rafa Nadal, multe urări pentru 30 de ani. Dar ziua de naștere este trist „dar ele nu sunt la partea de sus“ – Dar ATP numărul 4 admis după o sesiune de lucru, împreună cu compatriotul David Ferrer:. „Este clar că eu nu primesc cel mai bun timp meu Dacă nu a fost Jocurile Olimpice nu aș juca, dar am sărit la Wimbledon și voi face tot posibilul pentru a face cel mai mult.

Ca sa fiu sincer nu am observat îmbunătățiri mult. De fapt, încheietura încă rănit, deși au existat mai rău. iar acest lucru este o veste mare ” . Desigur, o șansă de a merge foarte departe la distanță pentru Nadal este acum că Wawrinka după Federer, Berdych, Raonic și Thiem retras. Decizia a fost luată împreună cu Conchita Martinez, șeful Delegației din echipa de tenis spaniol în Rio de Janeiro, și unchiul-antrenor Toni Nadal Angel Ruiz Cotorro, doctor al Federației Spaniole. „Nadal este cea mai bună opțiune avem pentru a obține o medalie“, a spus Martinez. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

31 iulie 2017 – PERUGIA Leonardo cină simplă cu echipa de la un furnizor de stradă după meciul amical împotriva Perugia cina cu adevărat unică după joc toată echipa Spal, care noaptea trecută a fost implicat într-un meci amical la Stadio Curi împotriva Perugia (care sa încheiat 1-1). În loc de a alege un restaurant normal, antrenorul Leonardo SIMPLE (Umbria în imagine TV), jucătorii și personalul au ales să ia masa în picioare de un vânzător de stradă chiar în afara vestiar, mâncând împreună în mod liber pentru fanii din Perugia. LUPTA frumos pentru componentele echipei un „meniu“ Ferrara tip sandwich pe bază cu friptură de porc (produsul umbrian tradițional făcut dintr-un întreg porc golit și dezosată și maturate în interior) și conserve de băutură. Dar, mai presus de toate, multe zâmbete. Un mod unic de a lua masa cu siguranta pentru o echipa de liga A. Florentine tehnic a explicat ironic că el a ales acest mod informal de băuturi răcoritoare, admite cu un zâmbet am făcut-o „pentru a vedea dacă carnea de porc sau mreană este bun ( vasul de bucătăria toscană pe bază de carne de bovine, ed) și sincer – el a admis -. trebuie să spun că este o luptă bună ” Antonello Menconi © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

18 iulie 2017 – BUDAPESTA (Ung) La km 10 Crucea exaltă Regele Rio Freddy Weertman, primul schior din istorie pentru a se potrivi Jocuri și Campionatele Mondiale. Băiatul de aur al Ranomi Kromowidjojo vine la momentul potrivit și triumfă în progresie. Se termină scoruri live fotbal cu un sprint super-trei Lumea 10 km pe lacul Balaton. Iar la sfârșitul programului de check olandez, care a învins campion american Jordan Wilimovsky lume și Olivier franceză.

Albastru: Ruffini finisaj a șaptea, a zecea Vannelli. Ferry Weertman jubilează. Reuters cursa – 10 km Olympic este programul de cursa mai aglomerat cu 65 de startere.

O capcană în care se luptă campion mondial Simone Ruffini de 25 km și Federico Vanelli, gemenii de fonduri de la Rio de Janeiro 2016. „Lodigiano să fie rapid pentru a indica 2 km cu britanic Jack Burnell, apoi 4 km Cu cât mai repede Muffels germane. La jumătatea cursei trece primul rus Abrasimov, care conduce trio-ul Muffels-Burnell-Olivier, regele de 5 km.

Ruffink este de 12 ° până la 6 “și Vanelli 16 ° până la 8”. În a treia rundă din canadian Weinberger, medaliat la Londra, și campion american Jordan Wilimovsky, vom vedea, de asemenea, campion olimpic de la Rio, olandezii Freddy Weertman. Vanelli ultima livrare de 6.5 km remedia un avertisment, dar rămâne în spatele picioarele Muffels.

La 7.5 lm Maghiară Rasovzsky trece în plumb, dar cele două blues sunt în locul șapte și al optulea bine copertu 9. „Ei încearcă să salveze energie pentru marele final la 9.5 km în plumb din spate Burnell alături de apărarea campion Wilimovsky:. În afară sprint lung în cablul final. Dar, în volatissima stretch câștigătoare este de Olympian Ferry Weertman, bate și detronat Wilimovsky pentru fleac de un cent, bronzul este Olivier francez antrenat de Lucas, care cu acest lucru face trei podiumuri . al șaptelea trei este Ruffini 9 „2, aceeași poziție ca și în urmă cu doi ani, care îl face să spună“ Nu regret:. au ratat două luni de muncă, dar eu sunt mulțumit de cursa ” Al zecelea la 22 „5 este Vanelli, chiar generos cu el, dar care este“ a ratat răsucire finală. „Sub podium Burnell, iar celălalt francez Aubry 3“ 5. Înainte de Ruffini, de asemenea, aclamat de origine alergător distanța. Maine 5 km femeile cu Martina și Julia Caramignoli Gabrielleschi. De la corespondentul nostru Stefano Arcobelli  @ sarcobelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

19 august 2016 – Rio de Janeiro (Brazilia) Alison-Bruno Schmidt (Bra) vs Wolf-Nicolai 2-0 (21-19, 21-17)  link-uri Copiere    GalleriaPioggia, nisip și Torcida: o Rio spectacol nebun SHARE te joci în ploaie, și cu Torcida de a acționa ca o limită este un spectacol uluitoare: pe plaja Copacabana olimpic turneu de volei pe plajă oferă un spectacol uimitor finală. Pe plajă există un cuplu italian, Paolo Nicolai noastră și Daniele Lupo care trebuie să se plece în fața brazilienii Alison-Bruno, campioni mondiali responsabili, un 2-0 (21-19, 21-17).

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


buying research paperessay writing servicemy paper writermy paper writerpaper writing onlinemy paper writermy paper writer